EN VECKA KVAR!

Just nu sitter jag och knåpar ihop det sista! Jag laddar till denna video:


Jag vill bara vakna upp i våran FLAT öppna lunkorna till mitt och Lovisas rum, titta ut och se bergstopparna, snön, istapparna. Sätta på mig underställ, andra lager och min snygga skidjacka, ge mig ut i backarna och börja träna och träna för när jag kommer hem ska jag både kunna åka snowboard och skidor, lite svårt är det ju med brädan i alla dessa transportsträckor.

Är inte kläderna snygga i videon! Någon från Sweet protection som vill sponsra mig? Den grymma låten kommer från Bonobo och heter scuba!

JAG VILL ÅKA NU, NU, NU!!!


Vad kan en dag på Stadion vara om inte alldeles, alldeles underbar!

Anna, Lovisa och Jessi hade fått riktigt coola jobb i lobbyn och ridersroom under Stadium Winter Jam. Jag själv skulle arbeta som PR-entrevärd vad det nu skulle innebära. Min grupp på 7 pers delades in i kaffeansvariga, IT, runners och även ansvariga för att rätt mediamänniskor skulle stå på rätt ställe. Det var nog inte meningen att jag skulle vara med i den gruppen men min hyperstressade och supernervösa arbetsledare sa att jag kunde hjälpa tjejerna med kaffe i fika rummet för mediafolket. Visst det kunde jag det men, japp men jag har ingen aning om hur man kokar kaffe och dessutom hade jag 4 lager kläder på mig då jag trodde jag skulle dela ut flyers eller rota igenom folks väskor vid ingångarna. Istället fick jag nu gå runt i gångarna under stadion konkade på äpplen och ramlösa kokandes i mina täckbrallor.

Efter ett tag visade det sig att kokaren var trasig så tjejerna ansvariga för fikarummet kunde klara sig själva. Under eventet hittade jag på egna jobb till mig själv eftersom min arbetsledare satt bakom en dator med högar av papper att ta hand om. Ett av mina nya jobb varatt visa VIP gästerna vart VIP-hyllan var. En hel del kändisar på eventet måste jag säga så lite jobb till mig. Sen hjälpte jag de som stod i ingångarna och släppte in till backstage, mest för att jag stod och hängde med 2 tjejer i min grupp som delade ut västar till de fotograferna som fick röra sig i rampen. Vid min ingång såg man hela rampen perfekt. Gänget kom senare och plockade upp mig så vi kunde kolla in tälten och jag fick även hänga med till Ridersroom.

Då King of Style avslutats var jag helt nöjd med mitt slitsamma jobb, det var ju skitkul och jag hade första parkett till åkarna och railparken. Här är lite vad jag såg under dagen.
Min favorit av alla åkarna Elias Ambuhl! Han skulle vunnit igentligen då Fransosen körde värsta fegis hoppet, hallå tävlingen heter ju king of style.

På kvällen var det efterfest på white room. Jag och Lovisa min nya roomie inför VB höll ut längst, kl sent var det läggdags men innan det lite fyllekäk kyld annanas med finoccina, the good stuff. Once you try Italian salami you never go back.

På Hultan för 2 år sen, nu har jag valt bort blådårna och bytt ut dom mot Lovisa i rött och Anna i gult.


15 dagar kvar!

Nu börjar det närma sig bara ett fåtal dagar kvar till avgång mot det VITAGULDET!


Såhär såg det ut då det bar av första gången mot USA!

Såhär överraskad blev jag

Självklart fixat av mina partners in crime
Jessica och stickan Som jag lämnar hemma även denna resa mot kyligare breddgrader


RSS 2.0